متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

روانشناسی اجتماعی بلدید بگویید «نه»؟

• نویسنده موضوع RiRa-M
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 137
  • کاربران تگ شده هیچ

RiRa-M

گوینده انجمن
سطح
26

ارسالی‌ها
2,389
پسندها
18,153
امتیازها
48,373
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
برخی افراد، هر خواسته‌ای را بی‌چون و چرا می‌پذیرند؛ حتی اگر واقعاً میلی به پذیرش آن نداشته باشند؛ تا جایی که ممکن است پس از پذیرش خواستۀ طرف مقابل، در دلشان به او بد و بی‌راه هم بگویند و وقتی از آن‌ها می‌پرسیم تو که دوست نداشتی، چرا قبول کردی؟ می‌گویند: «روم نشد بگم نه».
بلدید بگویید «نه»؟

افرادی که در «نه گفتن» مهارت ندارند، در خانواده‌هایی بزرگ شده‌اند که «نه گفتن» را نوعی بی‌احترامی می‌دانند.

فرزندانی که بسیار به خانواده وابسته‌اند و از خود استقلالی ندارند و نیز افرادی که به قول معروف «هم‌رنگ جماعت‌اند» و در اصطلاح روان‌شناسی به آن‌ها «توده چسبیده به گروه» می‌گویند هم، اغلب به چنین مشکلی دچار می‌شوند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : RiRa-M
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] W-XixI

RiRa-M

گوینده انجمن
سطح
26

ارسالی‌ها
2,389
پسندها
18,153
امتیازها
48,373
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
چگونه نه بگوییم؟
اگر شما هم از نداشتن این مهارت رنج می‌برید، شاید بهتر باشد نخست، عزت نفس و احساس ارزشمند بودن خود را تقویت کنید. با مطالعه، انجام فعالیت‌های مفید، تفکر یا صحبت با یک مشاور، می‌توانید این احساس را در خود رشد دهید. برای «نه» گفتن، لازم است شما شخصیتی «قاطع» داشته باشید. پس باید تمرین کنید که گاه درخواست بی‌مورد افراد را با یک «نه» قاطعانه رد کنید.
اگر نگران این هستید که نه گفتن شما، سبب رنجش افراد شود، بهتر است هنگام نه گفتن، همدلی و درک خود را از شرایط آن‌ها نشان دهید؛ برای نمونه، بگویید: «می‌دانم تو در چه وضعی هستی و به کمک من نیاز داری، اما من الان در شرایطی هستم که نمی‌توانم به تو کمک کنم».

به این ترتیب احتمال ناراحت شدن طرف مقابل از پاسخ منفی شما، خیلی پایین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : RiRa-M
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] W-XixI
عقب
بالا