- ارسالیها
- 756
- پسندها
- 6,446
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 18
- نویسنده موضوع
- #1
![%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%86%DA%AF%DA%A9%D8%A8%D9%87%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%86%D8%AA%D9%89%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%89%D8%A7%D8%B2%DA%A9%D9%89%D8%A8%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%A8%D8%B4%D8%AF%D8%9F-1.jpg](https://sarayetarikh.ir/wp-content/uploads/%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%86%DA%AF%DA%A9%D8%A8%D9%87%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%86%D8%AA%D9%89%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%89%D8%A7%D8%B2%DA%A9%D9%89%D8%A8%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%A8%D8%B4%D8%AF%D8%9F-1.jpg)
شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو… اینها اعضای تیمی هستند که سالها است خوشمزهترین نان سنتی ایران را سر سفرههای مردم میگذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا میایستند، و قدیمیترین نان مثلثی شکل دنیا را میپزند؛ سنگک!
میگویند پخت نان سنگک قبل از ورود اسلام در ایران رواج داشته و در واقع ایده پخت آن را پزشک یکی از سلاطین ساسانی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر