متفرقه‌ی تاریخی داستان جالب نان سنگک در ایران

  • نویسنده موضوع sara kheirabadi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 115
  • کاربران تگ شده هیچ

sara kheirabadi

گوینده آزمایشی
گوینده آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
11/8/20
ارسالی‌ها
758
پسندها
6,436
امتیازها
22,873
مدال‌ها
18
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%86%DA%AF%DA%A9%D8%A8%D9%87%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%86%D8%AA%D9%89%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%89%D8%A7%D8%B2%DA%A9%D9%89%D8%A8%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%A8%D8%B4%D8%AF%D8%9F-1.jpg

شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو… این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!
می‌گویند پخت نان سنگک قبل از ورود اسلام در ایران رواج داشته و در واقع ایده پخت آن را پزشک یکی از سلاطین ساسانی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا