فال شب یلدا

خانواده برای همسرتان دوست داشتنی باشید

• نویسنده موضوع Mahsa_rad
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 156
  • کاربران تگ شده هیچ

Mahsa_rad

نویسنده ادبیات
سطح
44

ارسالی‌ها
3,499
پسندها
65,248
امتیازها
74,373
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع

دوست‌داشتنی باشید​

۱. گفتن جمله‌ی «دوستت دارم» را فراموش نکنید​

فکر نکنید چون همسرتان می‌داند که دوستش دارید، پس لزومی ندارد آن‌ را به زبان بیاورید. برای گفتن اینکه چقدر شریک زندگی‌تان را دوست دارید، تلاش کنید. حتی شده یک تا دو بار در روز به او بگویید واقعا دوستش دارید. حواس‌تان باشد حتما به آرامی در چشمانش نگاه‌ کنید و علاقه‌ی واقعی‌تان را بیان کنید. صرفا با کلام نگویید «دوستت دارم». اگر بیرون از خانه هستید و برای او پیام عاشقانه می‌فرستید، خیلی خوب است؛ اما باید به‌طور کلی در زندگی‌تان طوری رفتار کنید که درک کند واقعا چقدر دوستش دارید.

• گفتن «دوستت دارم» هیچ زحمتی ندارد! این دو کلمه‌ی جادویی را بگویید. همین دو کلمه‌ی ناچیز واقعا معجزه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : Mahsa_rad
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

Mahsa_rad

نویسنده ادبیات
سطح
44

ارسالی‌ها
3,499
پسندها
65,248
امتیازها
74,373
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع

۴. هرطور که می‌توانید، لبخند را روی لب همسرتان بنشانید​

زندگی مشترک موفق

می‌توانید دست همسرتان را ب*بوسید یا وقتی می‌دانید هفته‌ی پرکاری داشته است، بعضی کارها را برای او انجام بدهید. یک یادداشت جذاب و شیرین برای او روی آینه بچسبانید، توصیه می‌کنم تأثیر این کارهای کوچک را دست‌کم نگیرید و هرگز ترک‌شان نکنید. چه رابطه‌تان در حال حاضر خسته‌کننده است، چه رابطه‌ی خوبی دارید این کارها را انجام بدهید. تنبلی نکنید، وقتی در زندگی مشترک هستید باید حتما کاری کنید که شریک زندگی‌تان حس کند یک فرد خاص و دوست‌داشتنی در زندگی شماست. از طرفی اجازه بدهید شریک زندگی‌تان بفهمد چگونه قدردان او هستید. مثلا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : Mahsa_rad
عقب
بالا