- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,949
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
قرن هاست که نان، از سه ماده تشکیل می شود: آرد، نمک و آب. اما امروزه نان های تجاری که در فروشگاه های مواد غذایی پیدا می کنید حاوی ده ها مواد تشکیل دهنده هستند. پس جای تعجب نیست که درصد بالایی از مردم می گویند که در هضم نان امروزی مشکل دارند.
تخمیر آهسته آرد با آب موجب ایجاد یک استارتر می شود، استارتر جایگزینی برای مخمر نانواهاست که جزء اصلی ترین مراحل درست کردن نان خمیر ترش است. جالب است بدانید که نان خمیر ترش نه تنها از نظر عطر و طعم برجسته است، بلکه تصور می شود که دارای برخی از مزایای غذایی نیز هست.
حتما برای شما هم این سوال پیش آمده که چرا نان خمیر ترش مفید است؟ در ادامه این مطلب با مجله سلامت همراه شوید تا دریابید که چرا همین فرآیند تخمیر، باعث آسانتر شدن هضم محصول می شود و اینکه...
تخمیر آهسته آرد با آب موجب ایجاد یک استارتر می شود، استارتر جایگزینی برای مخمر نانواهاست که جزء اصلی ترین مراحل درست کردن نان خمیر ترش است. جالب است بدانید که نان خمیر ترش نه تنها از نظر عطر و طعم برجسته است، بلکه تصور می شود که دارای برخی از مزایای غذایی نیز هست.
حتما برای شما هم این سوال پیش آمده که چرا نان خمیر ترش مفید است؟ در ادامه این مطلب با مجله سلامت همراه شوید تا دریابید که چرا همین فرآیند تخمیر، باعث آسانتر شدن هضم محصول می شود و اینکه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.