متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا میرزا قاسمی با کدو خورشتی

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 191
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,939
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو




میرزا قاسمی با کدو یکی از خوشمزه ترین غذاها می باشد که رقیب خیلی خوبی برای میرزا قاسمی با بادمجان می باشد با این تفاوت که این میرزا قاسمی بسیار سالم تر و کم کالری تر و رژیمی تر می باشد و طعم بسیار خوبی دارد. شما به راحتی می توانید این میرزا قاسمی را تهیه کنید و برای مهمانی های خود نیز تهیه کنید و به عنوان یک وعده غذایی کامل همراه با نان میل کنید. کدو سبز بسیار مقوی می باشد و سرشار از انواع ویتامین ها می باشد و برای کاهش فشار خون و یا افرادی که مبتلا به قند هستند بسیار مناسب است. همچنین کدو سبز باعث حس سیری طولانی مدت می شود و متابولسیم بدن را افزایش می دهد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,939
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2

طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو خورشتی​

مرحله اول: آماده سازی کدو سبز​

ابتدا کدوها را پوست بگیرید بهتر است برای گرفتن پوست کدو از پوست کن استفاده کنید تا پوستش به نازکی گرفته شود سپس به روش می توانید عمل کنید یا کدوها رنده کنید و یا پوره کنید برای پوره کردن باید کدوها را حلقه ای برش بزنید سپس کمی نمک به آنها بزنید و به روش بعدی اینکه کدوها را رنده بزنید.


مرحله دوم: پخت کدو​

کدو های حلقه شده یا رنده شده را به همراه کره و کمی روغن داخل تابه بریزید و خوب مواد تفت دهید تا آب کدوها کشیده شود نیاز به افزودن آب اضافی نیست زیرا خود کدو آب می اندازد فقط باید هم بزنید و از تابه نچسب استفاده کنید بعد از پخت با گوشتکوب برقی دستی یا برقی یا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,939
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله چهارم: تفت دادن گوجه​

گوجه ها را بشورید و نگینی ریز خرد کنید و یا رنده یا پوره کنید و به همراه کمی کره و روغن داخل تابه شروع به تفت دادن کنید تا آب اضافی آن کشیده شود وقتی گوجه ها نرم و یکدست شدند رب را به آن اضافه کنید و کمی سیر را به همراه نمک و زردچوبه بزنید و خوب مواد را تفت دهید تا رب نیز خوش رنگ شود.


مرحله پنجم: تهیه میرزا قاسمی با کدو​

مخلوط رب و گوجه را به کدوها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست مخلوط و میرزا قاسمی خوش رنگ شود سپس نوبت افزودن تخم مرغ می باشد که می توانید به دو روش عمل کنید یا اینکه تخم مرغ ها نیمرو کنید و در هنگام سرو روی میرزا قاسمی با کدو قرار دهید یا تخم مرغ ها را داخل میرزا قاسمی شکسته و خوب هم بزنید تا تخم مرغ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا