نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

تست روانشناسی کودک درون شما سالم است یا بیمار؟!

• نویسنده موضوع •[TINA]•
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 164
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

•[TINA]•

کاربر حرفه‌ای
سطح
13

ارسالی‌ها
1,454
پسندها
6,356
امتیازها
25,673
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
ازمون روان سنجی پیش رویتان براي شناخت بیش تر با کودک درونتان تدارک دیده شده. برای اینکه بتوایند آن را حس کنید و از این به بعد به گونه ای برنامه ريزي کنید که هر چند وقت یک بار بشود به او سری بزنید، احوالش را سوال کنید و از سلامتی اش مطمئن شوید!
کودک درون ديگر چطور آدمی است؟!

شاید تابحال از زبان روان شناسان شنیده اید یا در مجله های روان شناسی خوانده اید که چنانچه به نیازهای اصلی یک کودک، در دوران کودکی اش جواب مناسبی داده نشود، وی در همان مرحله از رشد فکری باز خواهد ماند یا دست کم با موانع بیشتری براي رسيدن به موفقیت نسبت به همسالان خود رو به رو خواهد شد؛ به عبارت ديگر وی در آينده شخصی بزرگ سال خواهد بود با اذهان و رفتارهایی که درونمایه کودکانه دارند و همینطور عکس‌العمل ها و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

•[TINA]•

کاربر حرفه‌ای
سطح
13

ارسالی‌ها
1,454
پسندها
6,356
امتیازها
25,673
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع

ردیف عبارت: با« بله» یا« خیر» جواب دهید

۱-
زمانی که در درپی انجام کاری جدید بر می آیم، حس ترس و نگرانی می کنم

۲- به ندرت در مورد جملات پیچیده که درکشان برایم اسان نیست از افراد دیگر سؤال می کنم

۳- در اعماق وجودم حس می کنم که ایرادات بسياري دارم که نمی توانم حذفشان کنم

۴- براي آغاز هر کاری با سختی های زيادي روبرو می شوم

۵- معمولاً براي خاتمه بخشیدن به کارهایم مشکل دارم

۶- پیوسته خودم را به دلیل بی عرضگی سرزنش می کنم

۷- کمال گرا هستم و رسيدن به هیچ موفقیتی من را راضی نمی کند

۸- هیچگاه قدرت سنجش درستی ندارم و نمی توانم راه درست را انتخاب کنم

۹- دقیقاً نمی دانم از زندگی چه می خواهم...

•[TINA]•

کاربر حرفه‌ای
سطح
13

ارسالی‌ها
1,454
پسندها
6,356
امتیازها
25,673
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
نحوه نمره گذاری
حال که به تمامی پرسش های این ازمون جواب داده اید، نوبت آن است که امتیازتان را محاسبه کنید. براي محاسبه امتیازتان در سوالاتی که گزینه« بله» را انتخاب نموده اید ، یک امتیاز براي خودتان در نظر بگیرید. گزینه« خیر» اصلاً امتیازی ندارد. توجه داشته باشید که امتیاز نهایی شما باید عددی بین ۰ تا ۲۸ باشد.

معنا و مفهوم امتیازهای به دست آمده

درصورتی که نمره شما در این ازمون ۱۴ و کم تر از آن باشد: کودک درون شما بیمار و ازرده است!

درصورتی که نمره شما در این ازمون بیش تر از ۱۴ باشد: به شما تبریک می گوییم چراکه کودک درون شما سلامت است.

آخرین ویرایش

•[TINA]•

کاربر حرفه‌ای
سطح
13

ارسالی‌ها
1,454
پسندها
6,356
امتیازها
25,673
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
کودک درون مبحثی مهم در روانشناسی است که در درمان رفتارهای ناهنجار، عادت های و استرس های بجامانده از دوران کودکی به روانشناسان کمک ميکند . کودک درون، قسمتی از وجود ماست که گاهی ناسازگار است و گاهی دوست دارد کودکی کند و مثل یک کودک پرنشاط و شاداب دست به هیجاناتی بزند که برحسب ظاهر با منطق و دلیل سازش ندارد. کودک درون عاشق بازي، شادمانی و شوخي است ولی بیش تر وقت ها اشخاص بی اطلاع، جدّي و دارای رفتار تکلیف گرا بر وی مسلط میشوند و اجازه نمی دهند خود را ظاهر کند که در این صورت بلوغ عاطفی آنها رشد نمی کند.

پیامدهای منفی سرکوب کودک درون

هنگامی که تمایلات، خواسته ها و نیازهای کودک درون را سرکوب می کنید، در معرض خطرات زيادي قرار می گیرید. به صورت نمونه، هیچوقت یاد نمی گیرید چطور حس...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] RiRa-M
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.