- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
بهترین روش برای ذوب کردن شکلات، روش بن ماری یعنی حرارت غیر مستقیم بخار آب است. این روزها بازار تهیه کیک و شیرینی خانگی بسیار داغ است و بیشتر بانوان تمایل پیدا کرده اند به مناسبت های مختلف، دست به کار شوند و کام خانواده را شیرین کنند.
فارغ از کیفیت بهتر مواد اولیه و بهداشتی بودن آن ها، تهیه انواع شیرینی در منزل مقرون به صرفه تر نیز خواهد بود. اما گاهی بعضی از خانم ها با وجود تلاش و علاقه زیاد، با شیرینی یا کیک هایی روبه رو می شوند که ظاهر نازیبایی پیدا کرده اند.
قطعا شیرینی پزی نیز همانند هر حرفه و هنر دیگری، ریزه کاری هایی دارد که رعایت آن ها ضامن نتیجه ای بی نظیر است. در ادامه به چند مورد از مهم ترین این نکات می پردازیم:
* قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید...
فارغ از کیفیت بهتر مواد اولیه و بهداشتی بودن آن ها، تهیه انواع شیرینی در منزل مقرون به صرفه تر نیز خواهد بود. اما گاهی بعضی از خانم ها با وجود تلاش و علاقه زیاد، با شیرینی یا کیک هایی روبه رو می شوند که ظاهر نازیبایی پیدا کرده اند.
قطعا شیرینی پزی نیز همانند هر حرفه و هنر دیگری، ریزه کاری هایی دارد که رعایت آن ها ضامن نتیجه ای بی نظیر است. در ادامه به چند مورد از مهم ترین این نکات می پردازیم:
* قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.