نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

آموزشی شناخت انواع برش ها

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 193
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,843
پسندها
20,936
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
  • #1
روش خرد کردن مواد غذایی را می توان در سه دسته ی "خرد شده در تکه های بزرگ"، "خرد شده در تکه های متوسط" و "خرد شده در اندازه ی بسیار ریز یا اصطلاحاً چرخ شده" تقسیم کرد.
در برش زدن ها، همیشه به خاطر داشته باشید كه به طور یكنواخت و مساوی، مواد غذائی مورد نظر را برش بزنید. در برش زدن، ضخامت و اندازه‌ برش ها مهم می باشد. زیرا اگر تمامی قطعات به یك اندازه برش زده شوند، پخت مواد غذایی مورد نظر نیز به طور یكسان انجام می شود.



برش زدن هویج, آشنایی با برش های مختلف هویج

انواع برش های هویج



برش مکعبی یا چهارگوش [Paysanne]

سبزی ها مثلاً هویج را، در كنار هم قرار دهید و آن ها را برش های...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,843
پسندها
20,936
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
  • #2
استوانه ای [Oblique]

از این نوع برش، معمولاً برای سبزی های استوانه ای شكل مانند هویج استفاده می شود. انتهای هویج را به صورت اریب برش بزنید. حالا چاقو را در همان حالت اریب نگه دارید و هویج را، به اندازه‌ یک چهارم حالت اولیه بچرخانید. اكنون دوباره آن را برش اریب بزنید. این كار را تا آخر ادامه دهید و با هر برش، هویج را بچرخانید.



گرد [Round]

سبزی های دایره شكل و گرد مانند سیب زمینی و یا چغندر را طوری برش بزنید كه دارای پهنای یكسان باشد و به شكل سكه های بزرگ برش بخورند. می توانید این برش های گرد را نیز، از وسط به دو نیم كنید تا به شكل نصف قرص ماه باشد.



ریز كردن سبزی ها

برای خرد كردن سبزی هائی مانند ترب، سیب زمینی و ...، نخست بهتر است قسمت های گرد آن را برش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا