- ارسالیها
- 6,843
- پسندها
- 20,936
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- نویسنده موضوع
- #1
روش خرد کردن مواد غذایی را می توان در سه دسته ی "خرد شده در تکه های بزرگ"، "خرد شده در تکه های متوسط" و "خرد شده در اندازه ی بسیار ریز یا اصطلاحاً چرخ شده" تقسیم کرد.
در برش زدن ها، همیشه به خاطر داشته باشید كه به طور یكنواخت و مساوی، مواد غذائی مورد نظر را برش بزنید. در برش زدن، ضخامت و اندازه برش ها مهم می باشد. زیرا اگر تمامی قطعات به یك اندازه برش زده شوند، پخت مواد غذایی مورد نظر نیز به طور یكسان انجام می شود.
انواع برش های هویج
برش مکعبی یا چهارگوش [Paysanne]
سبزی ها مثلاً هویج را، در كنار هم قرار دهید و آن ها را برش های...
در برش زدن ها، همیشه به خاطر داشته باشید كه به طور یكنواخت و مساوی، مواد غذائی مورد نظر را برش بزنید. در برش زدن، ضخامت و اندازه برش ها مهم می باشد. زیرا اگر تمامی قطعات به یك اندازه برش زده شوند، پخت مواد غذایی مورد نظر نیز به طور یكسان انجام می شود.
انواع برش های هویج
برش مکعبی یا چهارگوش [Paysanne]
سبزی ها مثلاً هویج را، در كنار هم قرار دهید و آن ها را برش های...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.