متفرقه نکته هایی برای استفاده از ظروف استیل

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 110
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
تغذیه سالم تنها مربوط به کیفیت غذا و نحوه صرف آن نیست و به طرز طبخ آن هم بستگی دارد. لوازم آشپزخانه به‌ ویژه ظروف پخت و پز، از اهمیت زیادی برخوردار هستند. قبل از استفاده از ظروف استیل جدید خود، دستورالعمل ها و راهنمایی های زیر را بخوانید و به کار بگیرید.



مراقبت و تمیز کردن ظروف استیل

ظروف پخت و پز را قبل از اولین استفاده، با شوینده و آب داغ بشویید، آب بکشید و با دستمال خشک کنید.



ظروف آشپزی استیل خود را پس از پخت غذا در آب قرار داده و سپس با شوینده بشویید و آب بکشید، سپس با استفاده از یک پارچه آبگیر، خشک کنید. این کار باعث می‌شود ظاهر آنها زیبا باقی بماند. می‌توانید این ظروف را با استفاده از یک شوینده مناسب به ماشین ظرفشویی هم بسپارید، اما فراموش نکنید برای حفظ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
هرگز نگذارید تمام آب غذا بخار شود. دمای شدید می تواند خسارت های جبران ناپذیری به ظروف آشپزخانه وارد کند.



حرارت بیش از حد یا شعله بلند و برافروخته که تا لبه های تابه بالا می آید، می تواند رنگ ظرف استیل را تغییر دهند. حرارت کم تا متوسط تنها چیزی است که شما برای آشپزی با ظروف مختلف به آن نیاز دارید. در واقع فقط برای جوش آوردن آب است که حرارت بالا لازم است.



برای نتیجه گیری بهتر، تابه را روی شعله ای قرار دهید که قطرش کوچکتر از از قطر تابه باشد.

بالا بودن میزان آهن موجود در آب می تواند باعث زنگ زدن ماهیتابه شما شود.



[IMG alt="اصول و مهارت استفاده از ظروف استیل,نکات ایمنی برای استفاده از ظروف...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا