- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
مواد اولیه :
خامه فرمگرفته ۱/۴ پیمانه یا ۳۰۰ میلیلیترشکر ریز یا پودرقند ۷۵ گرم یا شش قاشق سوپخوری
تمشک ۵۰۰ گرم یا پنج پیمانه
آب دو قاشق سوپخوری یا ۳۰ میلیلیتر
طرز تهیه:
شکر، آب و تمشک را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت بگذارید تا پنج دقیقه بجوشد و نرم شود. تمشکهای نرمشده را در آبکش ریخته و با پشت قاشق فشار دهید تا آب آن خارج شود. سپس در یخچال یکساعت خنک کنید. خامه و تمشک را خوب مخلوط کرده و داخل فریزر به مدت دو ساعت قرار دهید تا تقریبا یخ بزند. بستنی را داخل غذاساز ریخته تا کاملا پودر شود و دوباره داخل ظرف ریخته و در فریزر به مدت دو ساعت قرار دهید و دوباره...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.