- نویسنده موضوع
سپهر حیدری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در خصوص پیروزی 2 بر یک پرسپولیس مقابل ذوبآهن در دیدار خارج از خانه اظهار داشت: هر بازی برای پرسپولیس تا آخر فصل حکم فینال را دارد. این حالت برای سپاهان نیز حاکم است و هر تیمی که لغزشی داشته باشد، از رقابت عقب میماند، اما من پرسپولیس را تیم خوبی میبینم که این فصل هم قهرمان خواهد شد.
وی افزود: برد مقابل ذوبآهن، بسیار مهم بود. ذوبآهنی که هفته پیش برد خوبی را مقابل استقلال در تهران کسب کرده و در این بازی هم دنبال سه امتیاز بود. ذوبآهن نیز شرایط حساسی دارد و تیم سابق خودم بوده و دوست دارم به روزهای اوج برگردد، چون جای این تیم پایین جدول نیست. کادرفنی دو تیم شناخت خوبی از هم داشتند، چون سالها با هم کار کرده بودند و بازی سختی برای هر...
وی افزود: برد مقابل ذوبآهن، بسیار مهم بود. ذوبآهنی که هفته پیش برد خوبی را مقابل استقلال در تهران کسب کرده و در این بازی هم دنبال سه امتیاز بود. ذوبآهن نیز شرایط حساسی دارد و تیم سابق خودم بوده و دوست دارم به روزهای اوج برگردد، چون جای این تیم پایین جدول نیست. کادرفنی دو تیم شناخت خوبی از هم داشتند، چون سالها با هم کار کرده بودند و بازی سختی برای هر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.