- ارسالیها
- 1,318
- پسندها
- 16,674
- امتیازها
- 39,073
- مدالها
- 24
- نویسنده موضوع
- مدیر
آلبرت انیشتین، دانشمند و فیزیک دان نام دار جهان و همسر اول ایشان ،میلوا ماریچ که از قرار اتفاق ایشان هم فیزیکدان بودند در طول زندگی مشترک خود، صاحب سه فرزند شدند. با این که هر کدام از فرزندان این دانشمند بزرگ آینده خوبی داشتند اما یکی از چیز هایی که توجه همه را جلب میکند سرنوشت فرزند دختر و بزرگ ایشان به نام لیزرل بود که سرنوشتی نامعلوم و در هاله از ابهام داشت.
بی بی سی گزارش داد، زئوف روزنکرانز، ویراستار و نایب رییس پروژه مقالات اینشتین میگوید: “من فکر میکنم برای اینشتین کنار آمدن با اختلال ذهنی پسرش بسیار سخت بوده است.”
صحبت از کوچکترین پسر آلبرت اینشتین، ادوارد است که نزدیکان او را “تته” صدا میزدند. خانواده اینشتین از کودکی نگران سلامت جسمانی تته بودند و وقتی هم که پا به...
بی بی سی گزارش داد، زئوف روزنکرانز، ویراستار و نایب رییس پروژه مقالات اینشتین میگوید: “من فکر میکنم برای اینشتین کنار آمدن با اختلال ذهنی پسرش بسیار سخت بوده است.”
صحبت از کوچکترین پسر آلبرت اینشتین، ادوارد است که نزدیکان او را “تته” صدا میزدند. خانواده اینشتین از کودکی نگران سلامت جسمانی تته بودند و وقتی هم که پا به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.