- ارسالیها
- 823
- پسندها
- 8,331
- امتیازها
- 25,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- محروم
سعید محمدپور در گفت و گو با خبرنگار ورزشی جی پلاس، در خصوص حذف کیانوش رستمی و سهراب مرادی از المپیک توکیو اظهار کرد: نفرات مدعی ما یعنی کیانوش و سهراب به خاطر یک سری از مشکلاتشان و کم کاریهای فدراسیون موفق به کسب سهمیه المپیک نشدند اما خدا را شکر علی هاشمی و علی داوودی به این رقابتها اعزام میشوند.
او با اشاره به انتخاب علی هاشمی در دسته 109 کیلوگرم تصریح کرد: به نظرم فدراسیون در وزن 96 و 109 کیلو گرم میان علی میری و هاشمی باید به هر دو نفر کمی فرصت میداد که با یک انتخابی عادلانه تر نفر المپیکی انتخاب شود تا ورزشکاری مانند علی میری انگیزهاش را ازدست ندهد. من اصلا نمیگویم علی میری بهتر بود اما او هم سهمیه داشت و به نظر من فدراسیون تا نزدیک مسابقه باید شرایطی فراهم میکرد و با یک...
او با اشاره به انتخاب علی هاشمی در دسته 109 کیلوگرم تصریح کرد: به نظرم فدراسیون در وزن 96 و 109 کیلو گرم میان علی میری و هاشمی باید به هر دو نفر کمی فرصت میداد که با یک انتخابی عادلانه تر نفر المپیکی انتخاب شود تا ورزشکاری مانند علی میری انگیزهاش را ازدست ندهد. من اصلا نمیگویم علی میری بهتر بود اما او هم سهمیه داشت و به نظر من فدراسیون تا نزدیک مسابقه باید شرایطی فراهم میکرد و با یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.