- ارسالیها
- 1,264
- پسندها
- 12,928
- امتیازها
- 34,373
- مدالها
- 15
- نویسنده موضوع
معاون سیاسی وزیر امور خارجه اظهار داشت: فکر میکنم زمان برای تصمیمگیری طرفهای مقابل ما فرا رسیده است، چون صحنه مذاکرات و یک توافق احتمالی کاملاً روشن است، باید تصمیمات خودشان را بگیرند، الآن مشخص است که چه حوزههایی، چه کارهایی امکان دارد و چه کارهایی امکان ندارد، بنابراین زمانی است که همه طرفها بهخصوص طرفهای مقابل ما باید تصمیم نهایی خودشان را بگیرند.
عراقچی در ادامه تأکید کرد: به همین جهت برای چند روزی که الآن نمیتوانم دقیقاً بگویم چند روز است، مذاکرات را متوقف میکنیم و به پایتختها برمیگردیم؛ نهفقط برای مشورتهای بیشتر، بلکه برای تصمیمگیری.
رئیس تیم مذاکرهکننده ایران خاطرنشان کرد: همکاران من روزهای بسیار سختی را داشتند و تا پاسی از شب روی اسناد کار کردند، دیشب تا 2 صبح...
عراقچی در ادامه تأکید کرد: به همین جهت برای چند روزی که الآن نمیتوانم دقیقاً بگویم چند روز است، مذاکرات را متوقف میکنیم و به پایتختها برمیگردیم؛ نهفقط برای مشورتهای بیشتر، بلکه برای تصمیمگیری.
رئیس تیم مذاکرهکننده ایران خاطرنشان کرد: همکاران من روزهای بسیار سختی را داشتند و تا پاسی از شب روی اسناد کار کردند، دیشب تا 2 صبح...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.