- ارسالیها
- 1,040
- پسندها
- 8,871
- امتیازها
- 26,673
- مدالها
- 13
- نویسنده موضوع
- #1
براساس مطالعهای که در مجلهی "BMC Public Health" منتشر شده است نوشیدن قهوه کافئیندار یا بدون کافئین(آسیاب شده یا قهوه فوری) میتواند خطر ابتلا به بیماریهای مزمن کبدی را کاهش دهد.
به گزارش ایسنا و به نقل از یورک آلرت، محققان دانشگاه ساوتهمپتون(Southampton) و ادینبرو (Edinburgh) در انگلیس دریافتند که نوشیدن همهی انواع قهوه میتواند از ابتلا به بیماریهای مزمن کبدی و فوت در اثر این بیماریها جلوگیری کند. این در صورت مصرف حداکثر سه تا چهار لیوان قهوه در روز است.نویسندگان این مقاله به بررسی دادههای زیستی متعلق به ۴۹۵ هزار و ۵۸۵ نفر از افرادی که قهوه مصرف میکردند پرداختند. این افراد طی ۱۰.۷ سال تحت نظر بودند تا مشخص شود چه افرادی مبتلا به بیماری مزمن کبدی و بیماریهای مرتبط با آن...
به گزارش ایسنا و به نقل از یورک آلرت، محققان دانشگاه ساوتهمپتون(Southampton) و ادینبرو (Edinburgh) در انگلیس دریافتند که نوشیدن همهی انواع قهوه میتواند از ابتلا به بیماریهای مزمن کبدی و فوت در اثر این بیماریها جلوگیری کند. این در صورت مصرف حداکثر سه تا چهار لیوان قهوه در روز است.نویسندگان این مقاله به بررسی دادههای زیستی متعلق به ۴۹۵ هزار و ۵۸۵ نفر از افرادی که قهوه مصرف میکردند پرداختند. این افراد طی ۱۰.۷ سال تحت نظر بودند تا مشخص شود چه افرادی مبتلا به بیماری مزمن کبدی و بیماریهای مرتبط با آن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.