- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
آیا تا به حال متوجه شدهاید نوع ظرفی كه در آن سفیده تخممرغ را هم میزنید، نقش بسیار مهمی در تولید مادهای كف مانند دارد؟
اگر شما به جای ظروف شیشهای یا استیل، سفیده تخممرغ را در یك ظرف مسی هم بزنید، كف خامهای مایل به زردی حاصل خواهد شد كه در مقایسه كمی سفتتر است.
وقتی سفیده تخممرغ را در یك ظرف مسی میزنید، در حین برخورد این ماده با بدنه ظرف، مقداری یون مس از ظرف جدا شده و وارد سفیده تخممرغ میشود. یونهای مس در تركیب، با یكی از انواع پروتئینهای موجود در تخممرغ به نام كونالبومین، ماده زردرنگی را تولید میكنند.