- ارسالیها
- 2,005
- پسندها
- 12,720
- امتیازها
- 38,673
- مدالها
- 21
- نویسنده موضوع
- مدیر
به گزارش فوتبالی، محمدرضا زنوزی درباره شرایط باشگاه تراکتور تبریز اظهار داشت: من درگیر یکسری مشکلات هستم. همسرم مریض است و به شدت درگیر مداوای او هستم. به همین دلیل این بار تصمیم گرفتم باشگاه را به هیئت مدیره و مدیرعامل بسپارم و صفر تا صد کارها دست آنهاست. البته من هم بهعنوان هوادار در خدمت آنها هستم.
وی درباره حاشیههای عجیب باشگاه تراکتور در فضای مجازی تصریح کرد: اینها همه هواداران نیستند. ما نگوییم همه هواداران اینطور هستند. من یک ایرانی و یک ترک زبان هستم. وظیفه خودم دانستم به خاطر شادی مردم و همزبانهایم کارهایی انجام دهم تا دلشان شاد شود. تا امروز هم هر چه از دستم برآمده است، انجام دادم، ولی عدهای هستند که فضا را آلوده و بهرهبرداری میکنند. نمیشود این را کتمان کرد. حالا یا...
وی درباره حاشیههای عجیب باشگاه تراکتور در فضای مجازی تصریح کرد: اینها همه هواداران نیستند. ما نگوییم همه هواداران اینطور هستند. من یک ایرانی و یک ترک زبان هستم. وظیفه خودم دانستم به خاطر شادی مردم و همزبانهایم کارهایی انجام دهم تا دلشان شاد شود. تا امروز هم هر چه از دستم برآمده است، انجام دادم، ولی عدهای هستند که فضا را آلوده و بهرهبرداری میکنند. نمیشود این را کتمان کرد. حالا یا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.