- ارسالیها
- 823
- پسندها
- 8,331
- امتیازها
- 25,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- محروم
عبدالله عزیزی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد پاداشی که هیئت تهران برای مدالآوری مصطفی حسینخانی در نظر گرفته است، اظهار داشت: ما قبلا در محل اداره کل ورزش استان نیز از ملیپوشمان تجلیل کردیم. حالا هم مصطفی اگر مدال طلای المپیک بگیرد، 50 میلیون تومان به او پاداش میدهیم. مدال نقره و برنز هم بگیرد، همین میزان پاداش را به او خواهیم داد.
وی در رابطه با اینکه چقدر به مدالآوری تنها ملیپوش کشتی پایتخت در المپیک امیدوار است، تاکید کرد: خدا کند مدال بگیرد، آرزوی ما همین است. کشتیگیران برای رسیدن به موفقیت خیلی تلاش میکنند. من احساس میکنم که مصطفی در المپیک مدال میگیرد. برای این حرفم هم دلیل دارم. او به لهستان رفت و با رشادت کشتی گرفت، مشخصا میخواست تحت هر شرایطی در...
وی در رابطه با اینکه چقدر به مدالآوری تنها ملیپوش کشتی پایتخت در المپیک امیدوار است، تاکید کرد: خدا کند مدال بگیرد، آرزوی ما همین است. کشتیگیران برای رسیدن به موفقیت خیلی تلاش میکنند. من احساس میکنم که مصطفی در المپیک مدال میگیرد. برای این حرفم هم دلیل دارم. او به لهستان رفت و با رشادت کشتی گرفت، مشخصا میخواست تحت هر شرایطی در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.