- ارسالیها
- 1,964
- پسندها
- 25,770
- امتیازها
- 51,373
- مدالها
- 35
- نویسنده موضوع
عاشق غذا هستم و همواره به توصیه های غذایی اهمیت می دهم. برخی از اطرافیانم به من میگویند که درباره مواد غذایی مختلف خیلی وسواسی هستم. اما تا همین اواخر، نمیتوانستم بفهمم که چرا بسیاری از مادران دائما درباره تغذیه فرزندشان صحبت میکنند. تا اینکه، خودم بچهدار شدم.
دو سال و نیم پیش، با تماشای اولین گاز پسر بزرگم به یک هلو، برای اولین مرتبه این موضوع را درک کردم. اگر از مواد غذایی لذیذ و سالم لذت میبرید، چیزی رضایتبخشتر از این نیست که فرزندتان را هنگام کشفِ لذتِ خوردن مشاهده کنید. اما چگونه یک نوزاد را عادت میدهید که میوه را به سیبزمینی سرخ شده ترجیح دهد و با دیدن بروکلی و ماهی آزاد از بشقاب غذای خود روی برنگرداند؟ تنها راه حل این است که از هم اکنون شروع کنید.
برای آشنایی با بهترین...
دو سال و نیم پیش، با تماشای اولین گاز پسر بزرگم به یک هلو، برای اولین مرتبه این موضوع را درک کردم. اگر از مواد غذایی لذیذ و سالم لذت میبرید، چیزی رضایتبخشتر از این نیست که فرزندتان را هنگام کشفِ لذتِ خوردن مشاهده کنید. اما چگونه یک نوزاد را عادت میدهید که میوه را به سیبزمینی سرخ شده ترجیح دهد و با دیدن بروکلی و ماهی آزاد از بشقاب غذای خود روی برنگرداند؟ تنها راه حل این است که از هم اکنون شروع کنید.
برای آشنایی با بهترین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر