- ارسالیها
- 322
- پسندها
- 979
- امتیازها
- 10,773
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
مولکول L - Tyrosine
یک آمینواسید غیر ضروری می باشد. اسید آمینه های غیرضروری آنهایی هستند که در در بدن انسان ساخته شده و نیازی به ورود آنها از طریق مواد غذایی نیست. البته در شرایط خاصی نیاز است که مکمل غذایی حاوی این آمینواسید مصرف شود.
مانند بیشتر آمینواسیدهای طبیعی، کربن آلفا در تیروزین دارای پیکربندی L می باشد. اما انانتیومر D آن نیز در طبیعت وجود دارد.
در سال 1846، شیمیدان آلمانی، J. von Liebig، اسید آمینه L - Tyrosine را در کازئین پنیر کشف کرد. همچنین E.Abderhalden و Y. Teruuchi در سال 1906، این اسید آمینه را از پسماند ابریشم جدا کردند.
این آمینواسید در بدن برای ساخت پروتئینهایی به کار می رود که انتقال دهنده اطلاعات عصبی هستند. در گیاهان نیز این آمینو اسید کاربرد داشته و به عنوان...
یک آمینواسید غیر ضروری می باشد. اسید آمینه های غیرضروری آنهایی هستند که در در بدن انسان ساخته شده و نیازی به ورود آنها از طریق مواد غذایی نیست. البته در شرایط خاصی نیاز است که مکمل غذایی حاوی این آمینواسید مصرف شود.
مانند بیشتر آمینواسیدهای طبیعی، کربن آلفا در تیروزین دارای پیکربندی L می باشد. اما انانتیومر D آن نیز در طبیعت وجود دارد.
در سال 1846، شیمیدان آلمانی، J. von Liebig، اسید آمینه L - Tyrosine را در کازئین پنیر کشف کرد. همچنین E.Abderhalden و Y. Teruuchi در سال 1906، این اسید آمینه را از پسماند ابریشم جدا کردند.
این آمینواسید در بدن برای ساخت پروتئینهایی به کار می رود که انتقال دهنده اطلاعات عصبی هستند. در گیاهان نیز این آمینو اسید کاربرد داشته و به عنوان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.