- ارسالیها
- 823
- پسندها
- 8,331
- امتیازها
- 25,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- محروم
به گزارش “ورزش سه” و به نقل از تسنیم، محمدرضا گرایی با تأکید بر اینکه پشت سر گذاشتن اردوی تفریحی سه روزه برای ملیپوشان فرنگی ایران خوب بوده است، اظهار داشت: از نظر روحی در شرایط بسیار خوبی قرار گرفتیم و طی روزهای باقیمانده تا اعزام با روحیه بالا به استقبال المپیک خواهیم رفت.
این کشتیگیر شیرازی که یکی از شانسهای کسب مدال در المپیک است، ادامه داد: من در روز آخر رقابتهای کشتی فرنگی (روز ۱۲ مرداد) روی تشک خواهم رفت. طبیعتاً هر چه در توانم هست روی تشک میگذارم و برای کسب مدال میجنگم. امیدوارم آن روز، روزم باشد و بهترین کشتیها را بگیرم.
وی در مورد شرایط وزنیاش تصریح کرد: چیزی حدود سه کیلو بالای وزن هستم و سه کیلوگرم زیاد نیست و راحت میتوانم آن را تا روز مسابقه کم کنم. مشکل وزنی...
این کشتیگیر شیرازی که یکی از شانسهای کسب مدال در المپیک است، ادامه داد: من در روز آخر رقابتهای کشتی فرنگی (روز ۱۲ مرداد) روی تشک خواهم رفت. طبیعتاً هر چه در توانم هست روی تشک میگذارم و برای کسب مدال میجنگم. امیدوارم آن روز، روزم باشد و بهترین کشتیها را بگیرم.
وی در مورد شرایط وزنیاش تصریح کرد: چیزی حدود سه کیلو بالای وزن هستم و سه کیلوگرم زیاد نیست و راحت میتوانم آن را تا روز مسابقه کم کنم. مشکل وزنی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.