- ارسالیها
- 6,050
- پسندها
- 27,879
- امتیازها
- 70,873
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
- #1
در یک مطالعه جدید، یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه دوک دریافتند که فواید تغذیهای بین گوشتهای گیاهی و حیوانی برابر نیست.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سایت تغذیهای Eat This، محققان دانشگاه دوک با انجام یکسری آزمایشات در مورد گوشت حیوانی و گوشت گیاهی، متذکر شدند که برچسبهای غذایی در گوشتهای گیاهی بسیار شبیه گوشت گاو است.
یک تیم تحقیقاتی توانست با استفاده از رویکردی که به عنوان "متابولومیک" شناخته میشود، بیوشیمی ۱۸ فرآورده گوشتی گیاهی را ارزیابی کرده و متابولیتهای آنها را ارزیابی کند.
محققان گفتند: متابولیتها برای سیگنالینگ بین سلولی و تبدیل غذا به انرژی ضروری هستند که تقریبا نیمی از آن از رژیم غذایی ما ناشی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.