دسر دسر رومانوف

  • نویسنده موضوع سـایهـ سـار؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 201
  • کاربران تگ شده هیچ

سـایهـ سـار؛

مدیر آزمایشی ادبیات+ نویسنده افتخاری
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,243
پسندها
31,570
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
20
سطح
37
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1

برای
6 نفر
مواد لازم برای دسر رومانوف
توت فرنگی خرد شده 2 پیمانه
شکر ریز 4 قاشق غذاخوری
گرند مارنیه (نوشیدنی پرتقالی) 4 قاشق غذاخوری
خامه پر چرب سرد 1 پیمانه
خامه ترش 1/4 پیمانه
پودر شکر 1/4 پیمانه (یا پودر قند)

دسر رومانوف یک دسر تابستونی بدون پخت، آسون و خوشمزه است. این خوشمزه هم مثل آیس پک یک خوراکی وارداتیه و مال کشور فرانسه است. این دسر رو با میوه های مختلفی مثل آناناس، توت فرنگی یا موز میشه تهیه کرد. البته ناگفته نمونه که طرز تهیه این دسر توی کشور ما کاملا متفاوت با نمونه اصلی اون هست. به همین جهت ما هر دو روش را برای شما عنوان کردیم تا قدرت انتخاب بیشتری داشته باشید.


چون توی این دسر از خامه ترش استفاده میشه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : سـایهـ سـار؛
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

سـایهـ سـار؛

مدیر آزمایشی ادبیات+ نویسنده افتخاری
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,243
پسندها
31,570
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
20
سطح
37
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
مواد اولیه دسر رومانف

طرز تهیه دسر رومانوف




روش اول: طرز تهیه دسر رومانوف به شیوه فرانسوی
1- داخل یک کاسه متوسط، توت فرنگی های خرد شده، 4 قاشق غذاخوری گرند مارنیه ( نوشیدنی پرتقالی ) و 4 قاشق غذا خوری شکر را ریخته و خوب مخلوط کنید. مواد را کاملا هم بزنید تا ترکیب شوند. روی کاسه را پوشانده و به مدت 1 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. در این فاصله یک یا دوبار توت فرنگی ها را هم بزنید.
 
امضا : سـایهـ سـار؛
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

سـایهـ سـار؛

مدیر آزمایشی ادبیات+ نویسنده افتخاری
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,243
پسندها
31,570
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
20
سطح
37
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
2- قبل از سرو دسر، داخل یک ظرف بزرگ دیگر 1 پیمانه خامه پرچرب و 1/4 پیمانه شکر پودر شده را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی خوب بزنید تا کاملا سفت شود. با استفاده از یک لیسک خامه ترش را به خامه قنادی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.


خرد کردن و افزودن شکر به توت فرنگی


[IMG alt="افزودن گرند مارنیه به توت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : سـایهـ سـار؛
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

سـایهـ سـار؛

مدیر آزمایشی ادبیات+ نویسنده افتخاری
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,243
پسندها
31,570
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
20
سطح
37
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
افزودن خامه ترش به خامه سنگین




3- برای آماده سازی نهایی دسر رومانوف، توت فرنگی ها را از یخچال بیرون آورده و هم بزنید سپس داخل 6 عدد لیوان یا کاسه تقسیم کنید. می توانید کمی شربت روی توت فرنگی ها بریزید. سپس با یک قاشق خامه را روی توت فرنگی ها تقسیم کنید و با یک قاشق خامه را گرد کرده و پف دهید. می توانید همان لحظه دسر را میل کنید یا اینکه در یخچال قرار دهید. اما حداکثر بعد از 2 ساعت آن را میل بفرمایید و از تازگی لذت ببرید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : سـایهـ سـار؛
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا