متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر دسر پان اسپانیا

  • نویسنده موضوع Lucida
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 301
  • کاربران تگ شده هیچ

Lucida

کاربر انجمن
سطح
12
 
ارسالی‌ها
176
پسندها
3,243
امتیازها
16,633
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
  • #1



طرز تهیه دسر ساده و شیک و مجلسی پان اسپانیا به روش حرفه‌ای با انواع بیسکویت




مواد لازم برای ۸ نفر​

بیسکوییت پتی بور (یا هر بیسکوییتی که دوست دارید مثل اوریو: ۲ بسته

تخم مرغ: ۲ عدد در دمای محیط

شکر: ۱ لیوان فرانسوی

شیر سرد: ۴ لیوان فرانسوی

نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

آرد نول یا آرد همه منظوره یا آرد سفید: ½ لیوان فرانسوی

کره نرم شده: ۶۰ گرم

وانیل: ۱ قاشق چایخوری

خامه صبحانه یا خامه زده شده: ۱۶۰ گرم

پودر کاکائو یا نسکافه: ۳ قاشق غذاخوری

گردو ریز خرد شده: ½...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Lucida

S.LOTFI

نویسنده افتخاری
سطح
37
 
ارسالی‌ها
5,240
پسندها
31,592
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
19
  • #2
دسر پان اسپانیا یک دسر لایه ای فوق العاده خوشمزه است که باید حتماً آن را امتحان کنید. این دسر زیبا و جذاب از لایه های بیسکویت پتی بور، نوعی کرم خوشمزه با دو رنگ مختلف (ساده و کاکائویی) و همین طور گردو و موز (دلخواه، قابل حذف) تشکیل شده و خیلی راحت و بی دردسر تهیه میشود. به همین خاطر میتوانید مقدار زیادی از آن را به سادگی برای افراد زیادی آماده کنید و در مهمانی ها و مجالس آن را سرو نمایید. دسر پان اسپانیا آنقدر خوشمزه و شیک هست که بدون شک مورد استقبال همه قرار خواهد گرفت. اما باید حواسمان باشد که چون در دسر پان از موادی مثل خامه، گردو و موز استفاده شده، کالری نسبتاً زیادی دارد و باید مقدار کمی از آن در هر وعده مصرف شود.

[ATTACH...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : S.LOTFI
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

S.LOTFI

نویسنده افتخاری
سطح
37
 
ارسالی‌ها
5,240
پسندها
31,592
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
19
  • #3
طرز تهیه: در ابتدا، تخم مرغ و شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید تا خوب کف کند و به رنگ روشن در بیاید. سپس آرد را در ظرف تخم مرغ الک کنید و با آن مخلوط نمایید.





در ظرف کوچکی نشاسته ذرت را در 1 پیمانه از شیر حل کنید و آن را کنار بگذارید. باقیمانده شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. نشاسته ذرت حل شده در شیر را نیز به آن اضافه کنید. پس از آن مخلوط تخم مرغ و آرد را نیز داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
 
امضا : S.LOTFI
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

S.LOTFI

نویسنده افتخاری
سطح
37
 
ارسالی‌ها
5,240
پسندها
31,592
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
19
  • #4
وقتی مایه شروع به غلیظ شدن کرد کره و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره کاملاً ذوب شود. بعد از چند دقیقه خامه را نیز اضافه کنید و هم بزنید. وقتی مایه کاملاً غلیظ شد (غلظت ماست چکیده) آن را از روی شعله بردارید. نصف مخلوط را به ظرف کوچک دیگری منتقل کنید و پودر کاکائو را با آن مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب به رنگ قهوه ای در بیاید. بگذارید کمی خنک شود.



ظرف سرو مورد نظر را آماده کنید و کف آن یک لایه بیسکویت پتی بور بچینید. مقداری از کرم سفید رنگ را با قاشق روی آن بریزید و پخشش کنید تا روی بیسکویت را کاملاً بپوشاند. لایه بعدی گردو و موز حلقه شده است.



این بار، مرحله قبلی را با کرم کاکائویی تکرار کنید. و سپس یکی در میان کرم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : S.LOTFI
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا