- ارسالیها
- 6,050
- پسندها
- 27,879
- امتیازها
- 70,873
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
- #1
متخصص طب سنتی درخصوص پیشگیری از گرما زدگی در فصل تابستان با رعایت یک برنامه غذایی مناسب توضیح داد.
محمدرضا حاجی حیدری متخصص طب سنتی ایرانی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: با توجه به اینکه فصل تابستان از دیدگاه طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است برای پیشگیری از گرما زدگی باید بیشتر از غذاها و شربتهای با طبع سرد و تر استفاده شود.
او افزود: در فصل تابستان بهتر است مصرف مواد غذایی با طبع گرم مانند گوشت، تخم مرغ و ادویه جات و چاشنیهای گرم مانند فلفل، دارچین، سیر و زنجبیل کمتر شده و غذاها، چاشنیها و ادویه جات با مزاج سرد مانند ماست، خیار، هندوانه، کدو، خرفه، گرمک، تمبر هندی، آلو، سماق، لیموی عمانی در برنامه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.