- ارسالیها
- 3,498
- پسندها
- 27,921
- امتیازها
- 58,173
- مدالها
- 27
- نویسنده موضوع
افرادی که با وجود برخورداری از سلامت جسمی تایید شده از نظر پزشکان، خود را بیمار میپندارند، مبتلا به یک بیماری روحی به نام هیپوکندریا و یا خودبیمارانگاری هستند. در ادامه با ما همراه باشید تا از علائم، علل، نحوهی تشخیص و درمان خود بیمارانگاری بیشتر بدانید.
خودبیمارانگاری یا هیپوکندریا
شاید شما هم در اطراف خود کسی را دارید که مدام درحال گفتن جملات منفی و غمانگیزی چون: وای من مریض شدم، یک بیماری ناعلاج گرفتم، شاید بیماری من مسری باشد، هیچ کس تابحال به این بیماری مبتلا نشده است، چرا هیچ دکتری متوجه نمیشود من مریضی سختی دارم، من از بیماری خود عذاب میکشم و... نکتهای که در این بین مورد توجه قرار میگیرد این است که همهی پزشکان سلامت جسمی این فرد را تایید میکنند.
این افراد از...
خودبیمارانگاری یا هیپوکندریا
شاید شما هم در اطراف خود کسی را دارید که مدام درحال گفتن جملات منفی و غمانگیزی چون: وای من مریض شدم، یک بیماری ناعلاج گرفتم، شاید بیماری من مسری باشد، هیچ کس تابحال به این بیماری مبتلا نشده است، چرا هیچ دکتری متوجه نمیشود من مریضی سختی دارم، من از بیماری خود عذاب میکشم و... نکتهای که در این بین مورد توجه قرار میگیرد این است که همهی پزشکان سلامت جسمی این فرد را تایید میکنند.
این افراد از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.