- ارسالیها
- 2,945
- پسندها
- 16,108
- امتیازها
- 46,673
- مدالها
- 32
- نویسنده موضوع
- #1
هل سیاه میوه درختی با همین نام می باشد. میوه هل سیاه شبیه بادام است. این میوه پس از خشک شدن به رنگ سیاه تغییر می یابد و به همین دلیل به این نام مشهور است. این گیاه بیشتر در مناطق جنگلی و پر درخت جنوبی هیمالیا رشد می کند.
این گیاه که برای ما کمتر شناخته شده است بر خلاف هل سبز به عنوان ادویه معطر استفاده نمی شود بلکه در گروه ادویه های گرم مانند دارچین و فلفل سیاه جای می گیرد.
هندی ها از قدیم از این گیاه به عنوان یک داروی شفا بخش با خواص آنتی اکسیدانی فراوان استفاده می کردند. در ترکیبات شیمیایی این گیاه موادی مانند ترپی نئول، ترینین، فورمیک اسید و استیک اسید یافت می شود. از این رو از این گیاه برای ساخت داروها استفاده زیادی می شود.
این گیاه که برای ما کمتر شناخته شده است بر خلاف هل سبز به عنوان ادویه معطر استفاده نمی شود بلکه در گروه ادویه های گرم مانند دارچین و فلفل سیاه جای می گیرد.
هندی ها از قدیم از این گیاه به عنوان یک داروی شفا بخش با خواص آنتی اکسیدانی فراوان استفاده می کردند. در ترکیبات شیمیایی این گیاه موادی مانند ترپی نئول، ترینین، فورمیک اسید و استیک اسید یافت می شود. از این رو از این گیاه برای ساخت داروها استفاده زیادی می شود.
ترکیبات شیمیایی هل سیاه
این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.