متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

برای جوان نگه‌داشتن مغز، بشقاب غذایتان را رنگارنگ کنید

  • نویسنده موضوع SAN.SNI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 190
  • کاربران تگ شده هیچ

SAN.SNI

مدیر بازنشسته
سطح
30
 
ارسالی‌ها
6,050
پسندها
27,879
امتیازها
70,873
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
  • #1

نوشیدن یک لیوان آب پرتقال در صبح یا یک سیب در وعده ناهار می‌تواند یکی از کلید‌های محافظت از سلامت مغز شما باشد.


به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس مطالعه محققان دانشگاه هاروارد که روی ۸۰ هزار فرد میانسال انجام شد و به مدت ۲۰ سال طول کشید، افرادی که فقط حدود ۶۰۰ میلی‌گرم در روز غذا‌های سرشار از ترکیبات طبیعی به نام فلاونوئید‌ها مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که فقط ۱۵۰ میلی گرم از آن‌ها استفاده می‌کنند، ۲۰ درصد کمتر دچار افت شناختی می‌شوند.
فلاونوئیدها، آنتی‌اکسیدان‌های بسیار قوی هستند. آن‌ها در میوه‌ها و سبزیجات رنگ روشن مانند توت‌فرنگی، زغال اخته، پرتقال و فلفل قرمز، موز، سیب، گلابی، کرفس و ... یافت می‌شوند. جالب است...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : SAN.SNI
عقب
بالا