- ارسالیها
- 1,264
- پسندها
- 12,928
- امتیازها
- 34,373
- مدالها
- 15
- نویسنده موضوع
به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ وحید مرادی؛ 26 اردیبشهت 97 در یک نزاع در خیابان 21 ولنجک، با ضربات چاقو یکی از دوستان بیست و هشت سالهاش بهنام حسین را بهقتل رساند و از محل جنایت متواری شد که مأموران پلیس اداره آگاهی پایتخت وی را هنگام فرار از کشور و در 500متری مرز کشور ترکیه بازداشت کردند.
وحید درباره علت قتل حسین گفته بود: دو ماهی بود که از زندان آزاده شده بودم، حسین وقتی فهمید آزاد شدهام، با من تماس گرفت و گفت به خانهاش بروم، در منزلش چند دوستمان نیز حضور داشتند، حسین در آن مهمانی از من فیلمبرداری کرد و گفت فیلم را در لایو اینستاگرام قرار میدهد و از من خواست مقابل دوربین صحبت کنم.
وی افزود: من به حسین گفتم، به خاطر تعهدم نمیخواهم از من فیلم بگیرد، او ناگهان...
وحید درباره علت قتل حسین گفته بود: دو ماهی بود که از زندان آزاده شده بودم، حسین وقتی فهمید آزاد شدهام، با من تماس گرفت و گفت به خانهاش بروم، در منزلش چند دوستمان نیز حضور داشتند، حسین در آن مهمانی از من فیلمبرداری کرد و گفت فیلم را در لایو اینستاگرام قرار میدهد و از من خواست مقابل دوربین صحبت کنم.
وی افزود: من به حسین گفتم، به خاطر تعهدم نمیخواهم از من فیلم بگیرد، او ناگهان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.