- ارسالیها
- 6,050
- پسندها
- 27,879
- امتیازها
- 70,873
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
- #1
یک مطالعه جدید ارتباط بین خوردن غذاهای گیاهی غنی از برخی مواد مغذی از جمله لیگنان و کاهش خطر بیماریهای قلبی را ثابت کرده است.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از دویچه وله فارسی به گزارش Webmd؛ این مطالعه که بیش از ۲۰۰ هزار زن و مرد بالای ۳۰ سال را مورد بررسی قرار داده، نشان میدهد افرادی که بهطور منظم غذاهای گیاهی غنی از لیگنان میخورند، در مقایسه با افراد دیگر، بسیار کمتر در معرض ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب قرار دارند.
یانگ هو، یکی از محققان دانشگاه هاروارد توضیح میدهد که غذاهای گیاهی مانند غلات کامل مانند چاودار، بذر کتان (بذر کتان دارای بالاترین میزان لیگنان است)، سویا، میوههایی مانند زردآلو و توتفرنگی،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.