- ارسالیها
- 10,051
- پسندها
- 23,220
- امتیازها
- 78,373
- مدالها
- 55
- نویسنده موضوع
استاد تعلیق با نام مستعار " هیچ" یکی از شناخته شدهترین اسطورههای هالیوود است و زندگیش نیز همانند فیلمهای جالب توجه بوده است. در این مطلب ۱۰ نکته جالب در مورد این فیلم ساز افسانهای را یادآور میشویم که ممکن است آنها را ندانید.
۱- او از مجریان قانون و صبحانه میترسید!
صحنهها و فیلمهای ترسناک هیچکاک برای او لقب " استاد تعلیق" را به همراه داشت اما این فیلم ساز عجیب نیز برای خود ترسهایی داشت.
یکی از ترسهایی که همواره با وی بود، ترس از پلیس بود که ریشه در کودکی او داشت. پدر سخت گیر آلفرد، وی را در کودکی به منظور تنبیه به یک ایستگاه پلیس محلی به نام لیتون استون در حومه لندن فرستاد. وی در این باره میگوید: من حدوداً چهار یا پنج ساله بودم و با یک نامه به بیرون فرستاده شدم. در آنجا رئیس...
۱- او از مجریان قانون و صبحانه میترسید!
صحنهها و فیلمهای ترسناک هیچکاک برای او لقب " استاد تعلیق" را به همراه داشت اما این فیلم ساز عجیب نیز برای خود ترسهایی داشت.
یکی از ترسهایی که همواره با وی بود، ترس از پلیس بود که ریشه در کودکی او داشت. پدر سخت گیر آلفرد، وی را در کودکی به منظور تنبیه به یک ایستگاه پلیس محلی به نام لیتون استون در حومه لندن فرستاد. وی در این باره میگوید: من حدوداً چهار یا پنج ساله بودم و با یک نامه به بیرون فرستاده شدم. در آنجا رئیس...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.