- ارسالیها
- 1,454
- پسندها
- 6,356
- امتیازها
- 25,673
- مدالها
- 15
- نویسنده موضوع
شايد اين سوال در ذهن بسياري از خوانندگان خطور كند كه آيا نويسنده مقاله از آن دسته آدمهايي است كه نفسش از جاي گرم درميآيد؟ و يا خودش به آنچه مينويسد ايمان دارد؟ و به قول معروف عامل به گفتار خويش است يا نه؟
در كتاب مقدس قرآن كريم هم اشاره به اين مطلب شده كه: "چرا به آنچه كه ميگوييد عمل نميكنيد، نزد خداوند اين گناهي است بزرگ" (سوره صف آيه 3)
نه، اين طور نيست كه همه به آنچه مينويسند عمل ميكنند يا بهتر است بگوييم كاملا عمل ميكنند و شكي نيست كه اين مقاله را خودم بايد چندين بار براي عبرت خودم بخوانم تا با دعاي خير شما و همت و تلاش خود بتوانم به آنها عمل كنم و اقرار ميكنم كه اتفاقا نفسم از جاي سرد و پردردي برميخيزد.
يادم هست در دوره راهنمايي مشغول نوشتن تكاليفم بودم اما چه تكليف...
در كتاب مقدس قرآن كريم هم اشاره به اين مطلب شده كه: "چرا به آنچه كه ميگوييد عمل نميكنيد، نزد خداوند اين گناهي است بزرگ" (سوره صف آيه 3)
نه، اين طور نيست كه همه به آنچه مينويسند عمل ميكنند يا بهتر است بگوييم كاملا عمل ميكنند و شكي نيست كه اين مقاله را خودم بايد چندين بار براي عبرت خودم بخوانم تا با دعاي خير شما و همت و تلاش خود بتوانم به آنها عمل كنم و اقرار ميكنم كه اتفاقا نفسم از جاي سرد و پردردي برميخيزد.
يادم هست در دوره راهنمايي مشغول نوشتن تكاليفم بودم اما چه تكليف...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.