- ارسالیها
- 551
- پسندها
- 18,817
- امتیازها
- 39,373
- مدالها
- 18
- نویسنده موضوع
اختلال شخصیت اسکیزوتایپال افراد مبتلا به اختلال شخصیت اسکیزوتایپال معمولاً خرافاتی هستند، عقاید عجیبی راجع به وقایع و دل مشغولیهای متفاوت با خردهفرهنگ خود دارند، اشتباه وقایع را تفسیر میکنند و حتی معنای شخصی به اتفاقات میدهند.
تصور کنید که فردی خودش را دلیل سیل و زلزله و دیگر حوادث بداند. بهعنوانمثال مرگ یک چهره مشهور را اینطور تفسیر کند «او مُرد چون من به عکس او نگاه کردم» یا «در فلان شهر زلزله آمد زیرا من خواستم به آن شهر سفر کنم.»، این افراد هر رویداد را به خود ربط میدهند.
افراد مبتلا به این اختلال شخصیت احساسات، رفتار و گفتاری غیرعادی دارند، معمولاً روابط ضعیفی با دیگران دارند و به غیر افراد خانواده دوست نزدیکی با کسی ندارند.
باور دارند دارای نیرویی جادویی و ماورایی هستند،...
تصور کنید که فردی خودش را دلیل سیل و زلزله و دیگر حوادث بداند. بهعنوانمثال مرگ یک چهره مشهور را اینطور تفسیر کند «او مُرد چون من به عکس او نگاه کردم» یا «در فلان شهر زلزله آمد زیرا من خواستم به آن شهر سفر کنم.»، این افراد هر رویداد را به خود ربط میدهند.
افراد مبتلا به این اختلال شخصیت احساسات، رفتار و گفتاری غیرعادی دارند، معمولاً روابط ضعیفی با دیگران دارند و به غیر افراد خانواده دوست نزدیکی با کسی ندارند.
باور دارند دارای نیرویی جادویی و ماورایی هستند،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.