- ارسالیها
- 10,051
- پسندها
- 23,220
- امتیازها
- 78,373
- مدالها
- 55
- نویسنده موضوع
بهروز بقایی با اشاره به سریال «عطر گل یاس» که این روزها با بازی او پخش میشود، گفت: این سریال به کارگردانی و نویسندگی مرحوم بهمن زرین پور در حدود سه دهه پیش روی آنتن رفت. من در آنجا نقش وحید را داشتم که انسانی آرام، منطقی و مهربان بود، گارد نداشت و نگران ارث و میراثش نبود و فکر میکنم آدمهایی مثل وحید را همه دوست داشته باشند.
وی درباره اینکه چرا این روزها فعالیتی ندارد، بیان کرد: مدتهاست که کار نمیکنم و فقط با کرونا مذاکره میکنیم (میخندد). از زمان شیوع کرونا خیلی ملاحظه دارم و در هیچ پروژهای حاضر نشدهام.
بقایی با اشاره به بازپخش برخی سریالهای قدیمی از جمله «عطر گل یاس» عنوان کرد: با تماشای این سریال خاطرات گذشته برایم زنده شد، مخصوصاً یاد بازیگرانی که در میان ما نیستند و به خصوص...
وی درباره اینکه چرا این روزها فعالیتی ندارد، بیان کرد: مدتهاست که کار نمیکنم و فقط با کرونا مذاکره میکنیم (میخندد). از زمان شیوع کرونا خیلی ملاحظه دارم و در هیچ پروژهای حاضر نشدهام.
بقایی با اشاره به بازپخش برخی سریالهای قدیمی از جمله «عطر گل یاس» عنوان کرد: با تماشای این سریال خاطرات گذشته برایم زنده شد، مخصوصاً یاد بازیگرانی که در میان ما نیستند و به خصوص...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.