سخن بزرگان سخن بزرگان | مایا آنجلو

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع -SETAREH-
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 77
  • بازدیدها بازدیدها 599
  • کاربران تگ شده هیچ

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
من مقداری از جوانی‌ام را به خاطر دانش رها کرده بودم، اما نفعش برای من ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادم.
وقتی به گذشته نگاه می‌کنم، دوباره تحت تأثیر قدرت حیات بخش ادبیات قرار می‌گیرم. اگر امروز یک جوان بودم و سعی می‌کردم در دنیا حسی از خودم به دست بیاورم، دوباره با خواندن این کار را انجام می‌دادم، درست مانند زمانی که جوان بودم.

امضا : ~•°REZ-FA°•~

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
کیفیت قدرت همراه با لطافت ترکیبی غیرقابل رقیب است، همان‌طور که هوش و نیاز وقتی با آموزش رسمی کمرنگ نشود، ترکیبی است.
من آموخته‌ام که هنوز چیزهای زیادی برای یادگیری دارم.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
مادرم می‌گفت من باید همیشه نسبت به نادانی تحمل نداشته باشم، اما بی ‌سوادی را درک کنم. این‌که برخی از مردم که قادر به رفتن به مدرسه نیستند، تحصیل‌کرده‌‌تر و باهوش ‌تر از اساتید دانشگاه هستند.
این یک واقعیت بدون شکست و غیرقابل انکار است: اگر گرفتید، بدهید. اگر یاد گرفتی، آموزش بده. از هر دست بدهی از همان دست باید پس بدهی.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
زمان آن فرا رسیده است که والدین در همان ابتدا به جوانان بیاموزند که در تنوع زیبایی وجود دارد و قدرت وجود دارد.
همه اطلاعات همیشه متعلق به همه است. باید در دسترس باشد. باید برای کودک، برای زن، برای مرد، برای پیر، برای نیمه سواد، برای رؤسای دانشگاه‌ها، برای همه قابل دسترسی باشد.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
من امیدوارم که مردان و زنان جوان شروع به فکر کردن برای خود کنند و مسئولیت افکار خود را به عهده بگیرند.
ایده این است که آن را بنویسیم تا مردم آن را بشنوند و در مغز بگذرد و مستقیماً به قلب برود.
گذشته، علیرغم درد سختش، نمی‌توانست زندگی نشود، اما وقتی با شجاعت همراه شد، نیازی به زندگی مجدد نیست.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
هر کتابی که به کودک کمک کند عادت به خواندن داشته باشد و خواندن را به یکی از نیازهای عمیق و مداوم او تبدیل کند، برای او خوب است.
موفقیت این است که خودتان را دوست داشته باشید، کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید و نحوه انجام آن را دوست داشته باشید.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
شما فقط می‌توانید در چیزی که دوست دارید واقعاً به موفقیت برسید. پول را هدف خود قرار ندهید در عوض، کارهایی را که دوست دارید انجام دهید دنبال کنید و سپس آن‌‌ها را آن‌قدر خوب انجام دهید که مردم نتوانند چشمان خود را از شما بردارند.
موفقیت عشق به زندگی و جسارت در زندگی کردن است.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
باشد با شکست مواجه شویم تا بتوانیم بدانیم کی هستیم.
هر کاری که می‌خواهید انجام دهید، اگر می‌خواهید در آن عالی باشید، باید آن را دوست داشته باشید و بتوانید برای آن فداکاری کنید.

عقب
بالا