متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

نوازندگان استاد کیوان ساکت | نوازنده

• نویسنده موضوع ADLAYD
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 147
  • کاربران تگ شده هیچ

ADLAYD

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
10,940
امتیازها
31,873
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع

بیوگرافی کیوان ساکت

کیوان ساکت ۱۴ تیر ۱۳۴۰ در خانواده‌ای فرهنگی در مشهد به دنیا آمد. وی از کودکی با تشویق مادر و پدر خود به موسیقی و نقاشی پرداخت، کیوان در نقاشی شاگرد اساتیدی همچون اُستاد صادق‌پور، در طرّاحی، استاد پیراسته، در رنگ و روغن و آبرنگ نیز شاگرد استاد دوّلّو بود.

کیوان ساکت می‌گوید: اون زمان نت و دولاچنگ اینا برام دشوار بود، پدر و مادرم علاقمند بودن به هنر، مادر من نقاشی می‌کشید و آکاردئون می‌زد برای همین با تشویق خانواده‌ام دنبال موسیقی و نقاشی رفتم.

[IMG...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ADLAYD
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Kallinu

ADLAYD

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
10,940
امتیازها
31,873
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
ساکت اوّلین درس‌های موسیقی را از دایی خویش منوچهر زمانیان در کارگاه موسیقی کودکان و نوجوانان که در آن زمان از سوی صدا و سیمای وقت به مدیریت مرتضی دلشب در مشهد تأسیس شده بود، فرا گرفت. پس از مدت کوتاهی منوچهر زمانیان به دلیل ادامه تحصیل شهر مشهد را ترک کرد. سپس همشهری و دوست زمانیان، حمید متبسم که در آن زمان در دانش‌سرای هنر تهران موسیقی تحصیل می‌کرد به مشهد آمد و در کارگاه موسیقی به تدریس مشغول شد و ساکت نزد او بود.

کیوان ساکت و گروه وزیری

کیوان ساکت در سال ۱۳۷۵ گروه وزیری را تأسیس...

• Like

ADLAYD

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
10,940
امتیازها
31,873
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع

شروع تار نوازی استاد کیوان ساکت

کیوان ساکت: در سن فکر کنم ۱۴ یا ۱۵ سالگی به تشویق دایی خودم منوچهر زمانیان که شاگرد یکی از شاگردان استاد کلنل وزیری بود نواختن تار رو شروع کردم.

فعالیت کیوان ساکت در رادیو

کیوان ساکت به مدت ۵ سال در رادیو فرهنگ و برنامه نیستان ردیف موسیقی ایرانی را تجزیه و تحلیل می‌کرد و درس می‌داد، وی در سال ۱۳۷۷ ده‌ها برنامه به سبک گل‌های رنگارنگ با نام نغمه جاویدان نیز ساخت که از رادیو پخش شد...

• Like

ADLAYD

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
10,940
امتیازها
31,873
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع

فرزندان کیوان ساکت

کیوان ساکت دارای دو پسر به نام‌های کیارش و سیاوش است.

سبک استاد کیوان ساکت

شیوه مضراب زنی کیوان ساکت منحصر به خودش است و از مهارت‌های او اجرای سرعتی قطعات است. ساکت علاقه زیادی به اجرای قطعات بزرگ موسیقی کلاسیک دارد. وی همچنین کوشیده است تا نگرشی علمی تر به موسیقی و نوازندگی ایرانی داشته باشد و نیز در نواختن تار و ابداع تکنیک‌های نو پس از استاد وزیری ابداعات و تغییراتی ایجاد کند.

[IMG...

• Like

ADLAYD

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
10,940
امتیازها
31,873
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع

کتاب‌های کیوان ساکت

کتاب‌های ردیف نوشته شده توسط ساکت توسط مدرسین تار و سه‌تار تدریس می‌شود، برخی از آثار وی عبارت‌اند از:
  • ۱۲ جلد کتاب برای تار و سه‌تار
  • «بیایید تار و سه‌تار بنوازیم» در ۱۰ جلد که تا کنون ۶ جلد آن چاپ شده‌است. (برای ۵ سال آموزش)
  • «سبکبال» ۱۸ چهار مضراب برای تار و سه تار
  • «ده تمرین ۱۰ اتود» برای تار و...

• Like
عقب
بالا