متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

روانشناسی اجتماعی ناامیدی چیست؟

• نویسنده موضوع ADLAYD
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 117
  • کاربران تگ شده هیچ

ADLAYD

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
10,940
امتیازها
31,873
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
ناامیدی احساسی است که با کمبود امید ، خوش بینی و اشتیاق مشخص می شود. فردی که احساس ناامیدی می کند اغلب انتظار پیشرفت یا موفقیت در آینده را ندارد. افرادی که دچار افسردگی هستند، دچار ناامیدی می شوند.

تعریف ناامیدی – ناامیدی چیست؟

ناامیدی یک احساس قدرتمند است که غالباً در ایجاد روحیه تاریک یا غمگین نقش دارد و ممکن است بر نحوه ادراک شخص از خود ، سایر افراد ، شرایط شخصی و حتی جهان تأثیر منفی بگذارد. غالباً ناامیدی می تواند تأثیر بسزایی در رفتار انسان بگذارد ، زیرا منعکس کننده دیدگاه منفی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ADLAYD

ADLAYD

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
10,940
امتیازها
31,873
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع

علل ناامیدی

ناامیدی ممکن است نشانه ای از انواع بیماری های روانی باشد ، یا ممکن است در شرایطی اتفاق بیفتد که فرد از وقایع ناخوشایند ، نابسامان و منفی زندگی دلسرد شود.

یک نظرسنجی که بین ۱۰۰۰ نفر که مبتلا به یک بیماری روانی بودند ، انجام شده بود ، نشان داد که برخی از پیام های ناامیدی ممکن است از سیستم مراقبت های بهداشت روان منشا گرفته باشند. از کسانی که این نظرسنجی را تمام کردند ، ۴۱٪ گزارش کردند که یک متخصص بهداشت و درمان گفته است که بهبودی آنها بعید و غیرممکن است ، به رغم اینکه بسیاری از افراد ، از جمله افرادی که دچار اضطراب شدید روانی و عاطفی بودند ، قادر به ثبات سلامتی از...

ADLAYD

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
10,940
امتیازها
31,873
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
ناامیدی

افرادی که ناامیدی را تجربه می کنند ممکن است اظهاراتی از این قبیل داشته باشند:
  • وضعیت من هرگز بهتر نمی شود.
  • آینده ای ندارم.
  • هیچ کس نمی تواند به من کمک کند.
  • من تسلیم می شوم.
  • اکنون...