- ارسالیها
- 10,051
- پسندها
- 23,225
- امتیازها
- 78,373
- مدالها
- 55
- نویسنده موضوع
مهدی فقیه درباره سختیهای هشت سال دفاع مقدس و فیلمهایی که در آن زمان ساخته شده است گفت: «هشت سال دفاع مقدس ما، یک واقعه ساده چون دیگر جنگهای جهان نبود، رزمندگان ما امکانات زیادی نداشتند و دشمن تا بن دندان مسلح بود. اگر فیلمهای مستند به درد بخوری را که از آن زمان گرفته شده یا در دسترس هست، نگاه کنیم، متوجه میشویم که مردم ما چه سختیهایی را تحمل کردند.»
او درباره بهترین مستندهایی که درباره دفاع مقدس ساخته شده است گفت: «معتقدم بهترین مستندهایی که درباره دفاع مقدس ساخته شده، کارهای شهید بزرگوار، مرتضی آوینی است. من ایشان را میشناختم. آقای آوینی، فیلم سینمایی «هور در آتش» را دیده بودند و یک مطلبی درباره آن نوشته بودند. یکبار که به تهران آمده بودم، من را دید و گفت «پیرمرد کجا؟». این...
او درباره بهترین مستندهایی که درباره دفاع مقدس ساخته شده است گفت: «معتقدم بهترین مستندهایی که درباره دفاع مقدس ساخته شده، کارهای شهید بزرگوار، مرتضی آوینی است. من ایشان را میشناختم. آقای آوینی، فیلم سینمایی «هور در آتش» را دیده بودند و یک مطلبی درباره آن نوشته بودند. یکبار که به تهران آمده بودم، من را دید و گفت «پیرمرد کجا؟». این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.