- نویسنده موضوع
- #1
#طرز_تهیه_آرد_برنج_خانگی :
برای تهیه آرد برنج خانگی برنج را به اندازه ای که نیاز دارید بشویید و با آب بگذارید یک شبانه روز خیس بخورد. بعد آب برنج های خیس خورده را بگیرید. سپس برنج را روی یه پارچه تمیز و نخی و درجایی گرم کاملا پهنش کنید تا حسابی خشک خشک شود. معمولا دو الی سه روز طول میکشد تا برنج خیس خورده کاملا خشک شود. بعد به راحتی برنج خشک شده را در دستگاه میکسر پودر کنید.
آرد برنج را در ظرف کاملا تمیز و خشک و دربسته داخل یخچال نگهداری کنید تا فاسد نشود.
❌آرد برنج را به اندازه ی مصرف یکماه درست کنید نه بیشتر.
برنج خام و خیس نخورده خیلی به سختی آرد میشود و لعاب خوبی هم نمیدهد بنابراین حتما برنج را خیس کنید.
برای تهیه آرد برنج خانگی برنج را به اندازه ای که نیاز دارید بشویید و با آب بگذارید یک شبانه روز خیس بخورد. بعد آب برنج های خیس خورده را بگیرید. سپس برنج را روی یه پارچه تمیز و نخی و درجایی گرم کاملا پهنش کنید تا حسابی خشک خشک شود. معمولا دو الی سه روز طول میکشد تا برنج خیس خورده کاملا خشک شود. بعد به راحتی برنج خشک شده را در دستگاه میکسر پودر کنید.
آرد برنج را در ظرف کاملا تمیز و خشک و دربسته داخل یخچال نگهداری کنید تا فاسد نشود.
❌آرد برنج را به اندازه ی مصرف یکماه درست کنید نه بیشتر.
برنج خام و خیس نخورده خیلی به سختی آرد میشود و لعاب خوبی هم نمیدهد بنابراین حتما برنج را خیس کنید.