- ارسالیها
- 3,177
- پسندها
- 36,642
- امتیازها
- 69,173
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
استوریهای اینستاگرام برای کسبوکارهای کوچک عالی هستند و با داشتن 500 میلیون کاربر فعال استوری روزانه در سراسر جهان، اگر قبلاً از قدرت بازاریابی آنها استفاده نکردهاید، ممکن است یک راه عالی برای ارتباط با مشتریان را از دست بدهید.
از آنجایی که اینستاگرام فقط یک مکان را برای یک لینک خارجی (بیو) ارائه میدهد، یکی از سوالاتی که از زمانی که اینستاگرام گزینه Swipe up را در استوریها عرضه کرد، اغلب از من پرسیده میشود، این است:
چگونه می توانم یک لینک به استوری اینستاگرام خود اضافه کنم؟
ویژگی اصلی Swipe up فقط برای حساب هایی با بیش از 10000 دنبال کننده یا حساب های تأیید شده (با تیک آبی ) در دسترس است و اگر در یکی از این دو دسته قرار می گیرید، نماد پیوند زنجیره ای را در بالای صفحه استوری...
از آنجایی که اینستاگرام فقط یک مکان را برای یک لینک خارجی (بیو) ارائه میدهد، یکی از سوالاتی که از زمانی که اینستاگرام گزینه Swipe up را در استوریها عرضه کرد، اغلب از من پرسیده میشود، این است:
چگونه می توانم یک لینک به استوری اینستاگرام خود اضافه کنم؟
ویژگی اصلی Swipe up فقط برای حساب هایی با بیش از 10000 دنبال کننده یا حساب های تأیید شده (با تیک آبی ) در دسترس است و اگر در یکی از این دو دسته قرار می گیرید، نماد پیوند زنجیره ای را در بالای صفحه استوری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.