- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,360
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
10 دقیقه بعد
10 قاشق چایخوری شکر وارد بدنتان می شود. میدانیدچرا با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمی شوید؟
چون فسفریک اسید، طعم آن را کمی میگیرد و شیرینیاش راخنثی میکند. ☺️
20 دقیقه بعد
قند خونتان بالا میرود و منجر به ترشح ناگهانی و یکجای انسولین میشود.کبدتان شروع میکند به تبدیل قند به چربی تا قند خون، بیشتر از این بالا نرود.
40 دقیقه بعد
حالا دیگر جذب کافئین کامل شده؛ مردمکهایتان گشاد میشود، فشار خونتان بالا میرود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها میکند. گیرندههای آدنوزین مغز حالا بلوکه یشوند تا از احساس خوابآلودگی جلوگیری کنند. ☺️✌️
45 دقیقه بعد
ترشح دوپامین افزایش پیدا میکند و مراکز خاصی در مغز، که حالت سرخوشی ایجاد میکنند، تحـریـک میشوند. این همان...
10 قاشق چایخوری شکر وارد بدنتان می شود. میدانیدچرا با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمی شوید؟
چون فسفریک اسید، طعم آن را کمی میگیرد و شیرینیاش راخنثی میکند. ☺️
20 دقیقه بعد
قند خونتان بالا میرود و منجر به ترشح ناگهانی و یکجای انسولین میشود.کبدتان شروع میکند به تبدیل قند به چربی تا قند خون، بیشتر از این بالا نرود.
40 دقیقه بعد
حالا دیگر جذب کافئین کامل شده؛ مردمکهایتان گشاد میشود، فشار خونتان بالا میرود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها میکند. گیرندههای آدنوزین مغز حالا بلوکه یشوند تا از احساس خوابآلودگی جلوگیری کنند. ☺️✌️
45 دقیقه بعد
ترشح دوپامین افزایش پیدا میکند و مراکز خاصی در مغز، که حالت سرخوشی ایجاد میکنند، تحـریـک میشوند. این همان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.