- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,360
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
علت بوی ناخوشایند تخم مرغ چه ماده شیمیایی است ؟!! ✅
.
.
خواص و مواد شیمیایی تخم مرغ (Egg)
سفیده تخم مرغ سرشار از پروتئین است، حدود 90 % آن آب و 10 درصد باقیمانده، پروتئین است. Ovalbumin حدود 50 درصد پروتئین سفیده تخم مرغ است که باعث رشد جوجه می شود. 50 درصد دیگر Conalbumin و Ovomucin و دیگر پروتئین هاست که باعث حالت ژل مانند سفیده و جلوگیری از خراب شدن آن می شود.
رنگ زرد زرده تخم مرغ بخاطر وجود رنگدانه های کاروتنوئیدی Lutein و Zeaxanthin هست، البته خوراک مرغ روی رنگ تاثیرگذار هست ✅
پروتئین های سفیده در حالت خام تخم مرغ به صورت زنجیرهای چین خورده هستند که بعد از پختن تخم مرغ، بازشده و در برهم کنش با یکدیگر، شبکه های سه بعدی را تشکیل داده که آب را به دام انداخته و جامد می شوند ✅
بوی...
.
.
خواص و مواد شیمیایی تخم مرغ (Egg)
سفیده تخم مرغ سرشار از پروتئین است، حدود 90 % آن آب و 10 درصد باقیمانده، پروتئین است. Ovalbumin حدود 50 درصد پروتئین سفیده تخم مرغ است که باعث رشد جوجه می شود. 50 درصد دیگر Conalbumin و Ovomucin و دیگر پروتئین هاست که باعث حالت ژل مانند سفیده و جلوگیری از خراب شدن آن می شود.
رنگ زرد زرده تخم مرغ بخاطر وجود رنگدانه های کاروتنوئیدی Lutein و Zeaxanthin هست، البته خوراک مرغ روی رنگ تاثیرگذار هست ✅
پروتئین های سفیده در حالت خام تخم مرغ به صورت زنجیرهای چین خورده هستند که بعد از پختن تخم مرغ، بازشده و در برهم کنش با یکدیگر، شبکه های سه بعدی را تشکیل داده که آب را به دام انداخته و جامد می شوند ✅
بوی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.