نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.
  • لازم به ذکر هست کلیه مطالب قرار داده شده در تالار ( اخبار و حقوق) و چه در مواردی که در تالار (دانلود نرم افزار های کامپیوتر) از دیگر منابع بوده و کاربران یک رمان جهت راحتی دیگر افراد موجود در انجمن اقدام به قرار دادن اخبار و نرم افزار نموده اند و اگر شما صاحب امتیاز این نرم افزار هستید کافی هست با ما تماس بگیرید

اخبار گیم دماسنج: از فیلم لایو اکشن مگا من تا یوبیسافت و NFT

• نویسنده موضوع FakhTeh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 112
  • کاربران تگ شده هیچ

FakhTeh

مدیر بازنشسته
سطح
40

ارسالی‌ها
3,956
پسندها
41,838
امتیازها
71,671
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
به نام خدا

نویسنده: نادر امرایی
دوشنبه, ۱۳ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۵۹

دماسنج: از فیلم لایو اکشن مگا من تا یوبیسافت و NFT

دماسنج: از فیلم لایو اکشن مگا من تا یوبیسافت و NFT​

در دماسنج بیست و سوم، طبق عادت قدیمی، سری به مهم‌ترین اتفاقات دنیای سرگرمی در چند وقت اخیر می‌زنیم. با زومجی همراه باشید.

دماسنج این هفته، پس از مدتی غیبت در حالی پخش می‌شود که اخیرا متوجه شدیم یوبیسافت با راه‌اندازی یوبیسافت کوارتز، به طور رسمی وارد دنیای NFTها شده است. در دماسنج بیست و سوم، سری به این خبر می‌زنیم و در ادامه از بازی تاج و تخت می‌گوییم. سریالی که با اینکه مدت زیادی از اتمام پخشش می‌گذرد، اما کماکان یکی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : FakhTeh
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] melish

FakhTeh

مدیر بازنشسته
سطح
40

ارسالی‌ها
3,956
پسندها
41,838
امتیازها
71,671
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
به نظر می‌رسد داستان ساخت لایو اکشن از روی انیمیشن‌ها و بازی‌ها، به یکی از سرگرمی‌های نتفلیکس تبدیل شده است. چند وقت پیش اعلام شد که این شرکت در حال ساخت یک فیلم لایو اکشن بر اساس فرنچایز فوق‌العاده محبوب مگامن است. در ادامه، سری زدیم به یکی از فرسایشی‌ترین موضوعات چند سال اخیر دنیای ویدیو گیم؛ ریمیک سایلنت هیل. مدتی قبل خالق این مجموعه فوق‌العاده صحبت‌هایی در رابطه با ریمیک سایلنت هیل کرده بود و همین صحبت‌ها باعث شد که داغ دل ما تازه شود و در دماسنج ۲۳، به آن بپردازیم. با بیست و سومین دماسنج همراه باشید:

تماشا در یوتیوب

امضا : FakhTeh
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] melish