- نویسنده موضوع
- #1
نارگیل یک میوه مطلق به درخت نخل کوکوس است، صدها گونه نارگیل در سراسر هند یافت میشود و طعم آن با توجه به قلیایی بودن خاک متفاوت است.قسمت بیرونی آن سبز رنگ است و زمانی که میرسد قهوه ای میشود و زیر پوسته سختی که دارد گوشتی سفید رنگ وجود دارد. نارگیل به عنوان ناریال در هند، تنکای در تامیل، کاریکین در مالایالام و ناریکالا در بنگالی شناخته میشود. نارگیل تازه حاوی آب شیرین است که برای سلامتی بسیار مفید می باشد و همچنین یک ماده سالمی است که می توان حتی به عنوان یک غذا مورد استفاده قرار بگیرد.
هسته آن نه تنها سالم است بلکه برای خوردن در دوران بارداری نیز ایمن می باشد؛ نارگیل همچنین حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده، اما بی ضرر است. حاوی تری گلیسیرید های زنجیره ای و اسید های چرب...
هسته آن نه تنها سالم است بلکه برای خوردن در دوران بارداری نیز ایمن می باشد؛ نارگیل همچنین حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده، اما بی ضرر است. حاوی تری گلیسیرید های زنجیره ای و اسید های چرب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش