نوشیدنی ریاژنکا

  • نویسنده موضوع Negar-
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 155
  • کاربران تگ شده هیچ

Negar-

مدیر بازنشسته تالار وحشت + خانواده و زندگی
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/7/21
ارسالی‌ها
4,128
پسندها
36,195
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
سطح
35
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
«ریاژنکا» (ryazhenka) یا «شیر پخته تخمیرشده»، یک فرآورده لبنی تخمیرشده در بلاروس، روسیه و اکراین است. پایه تولید ریاژنکا در واقع، شیر پخته (baked milk)، یک نوشیدنی محبوب و شیرین است که از حرارت دادن شیر به‌مدت زیاد به دست می‌آید و محبوبیت زیادی در کشور روسیه دارد. ریاژنکا اولین بار در قرن هفدهم در کشور اوکراین دیده شد و از آن پس تا به امروز، شهرت و محبوبیت خود را حفظ کرده است.

برای درست کردن ریاژنکا، در ابتدا شیر باید حرارت بسیار ببیند و سپس با خامه ترش، «کفیر» (kefir) یا دوغ کره (buttermilk)، وارد فرآیند تخمیر شود. این نوشیدنی سرد با بافتی خامه‌ای و غلیظ، طعمی نسبتا شیرین و کاراملی و رنگ زرد و شیری آن‌قدر خوشمزه است که فقط کافی است یک بار آن را امتحان کنید تا عاشق آن شوید.

ریاژنکا را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Negar-

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا