- نویسنده موضوع
- #1
بشر زماني به مصرف گوشت روي آورد كه با حيوانات مختلف و زندگي آنها آشنا شد و ادوات مختلفي براي شكار ابداع کرد.سپس با الگوبرداري از حيوانات درنده، گوشت شكار خود را دريد و مصرف كرد. در طول حيات بشري طي اعصار مختلف نقش گوشت و شكار به عنوان يك ركن غذايي حفظ شد و با پيچيدهتر شدن جوامع و پيدايش تمدن، حوزه توليد، فرآوري، عرضه، نگهداري و طبخ آن به يك صنعت پايا و پويا تبديل شد...
گوشت يك ماده پروتئيني منحصر به فرد است و نميتوان جايگزين كاملي براي آن برگزيد. اين روزها به دليل مشكلات جوامع صنعتي و احساس نياز و همچنين رغبت خانوادهها به ذخيره سازي برخي اقلام غذايي از جمله گوشت و محصولات پروتئيني، مساله بهداشت و نگهداشت اين غذاي پروتئيني در اماكن عرضه و منازل حايز اهميت است.
آنچه در پي...
گوشت يك ماده پروتئيني منحصر به فرد است و نميتوان جايگزين كاملي براي آن برگزيد. اين روزها به دليل مشكلات جوامع صنعتي و احساس نياز و همچنين رغبت خانوادهها به ذخيره سازي برخي اقلام غذايي از جمله گوشت و محصولات پروتئيني، مساله بهداشت و نگهداشت اين غذاي پروتئيني در اماكن عرضه و منازل حايز اهميت است.
آنچه در پي...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.