گاو سیستانی در طول مدت ۲۲۰ روز، ۱۲۶۲ کیلوگرم شیر (۵.۷ کیلوگرم در روز) در شرایط پرورش سنتی تولید میکند. گروهی از دامپروران در هر دوره ۱۶۰۰ لیتر شیر (متوسط تولید شیر روزانه ۷کیلوگرم) به دست آوردهاند که البته تغییرات میزان شیر به چگونگی تغذیه و انتخاب دام بستگی دارد.
شیر گاو سیستانی از لحاظ مقدار چربی و پروتئین، غنیتر از بسیاری از نژادهای گاو است. متوسط تولید چربی شیر آنها ۴.۶ درصد و مقدار پروتئین شیر آنها ۴.۲۲ درصد است.[۹]
گوشت
بافت گوشت این گاو به گونهای است که چربی با گوشت عجین شده و مزه خاصی ایجاد نمودهاست.[۱۰]