- نویسنده موضوع
- #1
ترفند های پخت شیرینی خانگی :
- فر را قبل از استفاده حتما روشن کنید(معمولا 30دقیقه )
- قالبی که برای پخت شیرینی استفاده می کنید باید قبل از استفاده چرب کنید.
- اگر به دنبال پف زیاد برای شیرینی و کیک هستید سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را به خوبی بزنید .
- مواد اولیه را به مدت نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید.
- در اندازه گیری مقدار اولیه مواد سختگیری زیادی داشته باشید چون نباید اندازه مواد اولیه کم و زیاد شود.
- شیرینی هایی که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.