نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

زبان بیوالکترونیکی که شیرینی را تشخیص می‌دهد

  • نویسنده موضوع امین؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 111
  • کاربران تگ شده هیچ

امین؛

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
51
 
ارسالی‌ها
13,537
پسندها
48,501
امتیازها
96,906
مدال‌ها
153
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
پژوهشگران کره جنوبی، نوعی زبان بیوالکترونیکی ابداع کرده‌اند که می‌تواند شیرینی غذا را تشخیص دهد.
به گزارش ایسنا و به نقل از نیواطلس، غذایی که به نظر یک نفر کمی شیرین است، شاید برای دیگری بسیار شیرین باشد. بنابراین با توجه به این موضوع، شرکت‌های غذایی و نوشیدنی چگونه می‌توانند به طور عینی تعیین کنند که محصول غذایی واقعاً چقدر شیرین است؟ شاید یک زبان بیوالکترونیکی آزمایشی روزی بتواند این کار را انجام دهد.
پنل‌های آزمایش‌کننده طعم در حال حاضر برای ارزیابی شیرینی و سایر کیفیت‌های محصولات غذایی و نوشیدنی استفاده می‌شوند. اگرچه این پنل‌ها ممکن است در مورد اینکه آیا محصولی خیلی شیرین است یا به اندازه کافی شیرین نیست، به یک نتیجه کلی برسند اما این ارزیابی‌ها هنوز تا اندازه زیادی ذهنی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : امین؛

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا